ARİDA İLKOKULU

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği okullar arasında olmak.

Misyon: Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: Kalorifer (Güneş panelleri)
Servis Bilgisi: Servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aridailkokulu.meb.k12.tr

Adres - KILIÇLI MAH. KILIÇLI KÜME EVLERİ ARİDA İLK VE ORTAÖĞRETİM BLOK NO 1 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tüm gün eğitim-öğretim verilmektedir.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçeye yarim saatte bir minibüsler gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 52 km´dir. İl merkezine 110 km´dir.